Phileas Fogg er et amerikansk "diner konsept" inspirert av Jules Vernes roman "Jorden rundt på 80 dager". Vi serverer mat fra alle verdenshjørner. Hos oss får du middag, småretter og lunsj.

Gjennom 20 år har restauranten Phileas Fogg vært et samlingssted for gode og eksotiske matopplevelser. Gentlemannen fra London som reiste  jorden rundt på 80 dager, inspirerte oss til å skape en internasjonal  restaurant med mye stemning – enten du foretrekker meksikansk, amerikansk, norsk eller spansk matkultur.

Det skal kjennes familiært, nært og hyggelig å tilbringe tid hos oss, og vi har stamgjester som vi alltid vet når kommer inn døren. Med ansatte fra alt fra Polen til Bangladesh speiler restauranten mangfold på mer enn matfronten. Hos oss møter du mennesker fra hele verden, som er klare for å gi deg en fin opplevelse!

Menyen vår ser ut som et «reisedokument», og maten bærer navnene på personer som Phileas Fogg møtte og steder han besøkte på sin reise jorden rundt. Noen signaturretter har reist sammen med oss i 20 år, som vår populære indrefilet av okse med bourbonsaus. Menyen vår tilbyr et bredt spekter av retter, med noe som passer for alle! Hva med å smake på «Aoundas sweetness» – en créme brûlée oppkalt etter kjæresten Phileas traff underveis på reisen?

Våre spesialiteter

Vi tilbyr også takeaway på Phileas Fogg

Restaurant

Take away

Bar

La oss tjene deg det beste måltidet i Stavanger

Bestill bord nå